Etusivu Talli Kasvatus
Celandia Stables

virtuaalitalli / a sim-game stable

Tervetuloa Uuteen-Seelantiin!

Irlantilaisia urheiluhevosia kasvattava talli, ihan okei. Mutta miksi ihmeessä Uusi-Seelanti?

Uusi-Seelanti on tuulisesta ja ankarasta säästään, pienestä koostaa ja syrjäisestä sijainnistaan huolimatta loistava paikka hevoskasvatukselle! Ei kilpailevia naapureita, ei ilkivallantekijöitä, ei vilkasta liikennettä. Ainoastaan tuulen humina laaksoissa ja meren kohina rantakallioilla. Tilaa riittää ja maastoreitit jatkuvat loputtomiin. Celandian sijainti tarjoaa paljon mahdollisuuksia hevosten monipuoliseen liikuttamiseen ja hoitoon. Päätoimintana meillä on kasvatus, mutta jokaisen hevosen kanssa tullaan pyörähtämään kilpailuissa ja lupaavimpien kanssa tavoitellaan myös arvonimiä. Hevoskohtaiset tavoitteet löytyvät jokaisen karvakorvan omalta sivulta.

~ Maella, VRL-12504
[email protected]

Rotukirjo

Suurin osa Celandian hevosista on Irish Sport Horsen lisäksi ISH-jalostuksessa käytettäviä irlannintyöhevosia ja englannintäysiverisiä. Myös laaja valikoima erirotuisia poneja ja muita puoliverisiä löytyy pikkutallien kätköistä.

Kuulumisia

26.2.2013 Rhett v. Moons, Hilde Péarla MET ja Harharetken Kulkija ilmoitettu NJ-näyttelyihin. Hevoslistausta päivitelty, vielä vähän kesken. Joillekin hevosille lisäilty sijoituksia ja Kasvatus-sivua päivitelty.

14.3.2013 Ponnydalens Ylva on nyt ilmoitettu ensimmäisiin NJ-näyttelyihin! Toivotetaan pikkuiselle onnea ja menestystä.

2.3.2013 Tänään saatoimme maailmaan kevään kolmannen varsan. Pieni musta tähtemme, Kiwi CEL on tallin ensimmäinen tammavarsa, joka jää kotiin kasvamaan ja kilpailemaan. Tallin toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja sijoituksia on alkanut ropista maskottiponien lisäksi myös varsinaisille kilpureillekin.

Ulkoasu © 2011 Mayflower Layouts / netzanette